Werken bij Cuylaerts | Cuylaerts Industriebouw

Werken bij Cuylaerts

Bij Cuylaerts Industriebouw werken we in een toffe en familale sfeer met de nodige werkvreugde en een gezonde work-life-balance.

Bij ons staat opleiding en begeleiding centraal. Dagelijks lunchen we samen om 12u30 en op vrijdag eten we belegde broodjes. We organiseren ook regelmatig leuke activiteiten, van informele bijeenkomsten tot inspirerende werfbezoeken en teambuilding.

Waarom werken bij Cuylaerts

Klantentevredenheid

Dit doen we met een hecht team waarin betrokkenheid en open communicatie centraal staan. Ons team bestaat uit leergierige mensen die hun schouders onder de projecten zetten en elkaar aanmoedigen en steunen. In dit team werken we in een toffe en familiale sfeer met de nodige werkvreugde en een gezonde work-life-balance.

Opleiding en persoonlijke begeleiding

Blijven leren, daar gaat het om in een wereld die snel evolueert. Daarom zorgen we voor opleidingen, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ook kan je rekenen op heel wat begeleiding, of je nu als schoolverlater of met een jarenlange ervaring in dienst komt. Van elkaar leren is hierbij de sleutel.

Samen slimmer werken

We hechten veel belang aan samenwerken, niet alleen met jouw directe collega’s, maar ook interdisciplinair en zelfs over de bedrijfsgrenzen heen. Cuylaerts industriebouw behoort immers tot de VT-Invest group. We stellen onze manier van werken voortdurend in vraag en streven naar een continue verbetering van onze bedrijfsprocessen. Hieraan kan je actief meewerken onder andere door deel te nemen aan verbeterteams.

Uitdagende projecten

In de eerste plaats zorgen we ervoor dat je continu bijleert. We realiseren samen projecten die uitdagend zijn op vele vlakken.

File-luwe omgeving en modern materieel

Of het nu gaat om machines, gereedschap of softwaretools, wij evolueren mee met de nieuwste ontwikkelingen op alle vlak en blijven hierin investeren. Op die manier evolueer je zelf ook mee en investeren we ook in jou. Onze activiteiten situeren zich hoofdzakelijk in Antwerpen en aangrenzende gedeeltes van Limburg en Vlaams-Brabant. Urenlang tijd verliezen in files is er dus niet bij.