Over ons | Cuylaerts Industriebouw

Over ons

50 jaar ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als Cuylaerts de geschikte bouwpartner voor uw project in de industriebouw. Wij zijn een familiaal bedrijf waar u als klant centraal staat. Afhankelijk van uw noden en wensen kunnen wij u een bedrijfsgebouw voorstellen in staal, beton, hout of een combinatie van deze. Mee evolueren met de steeds veranderende regelgeving, trends of nieuwigheden van de markt is vanzelfsprekend voor ons. Graag begeleiden wij u als klant vanaf ontwerp tot oplevering van uw project. Ons doorgedreven vakmanschap en onze service krijgt u er sowieso bij.

Bouwen in vertrouwen

Vertrouwen is wat u als klant op ons mag doen, zo bewijze onze talrijke referenties en wederkerende klanten. Wij kunnen uw totale project van a tot z begeleiden. Bij de Architect delen we graag onze kennis, Bouwen is ons vak, een open Communicatie is een troef tot succes. Onze medewerkers – calculators, ingenieurs, werfleiders, uitvoerders, aankoop en commerciële mensen- zijn allemaal specialisten in hun deelgebied, wat maakt dat bouwen met ons voor u Zorgeloos verloopt.Contacteer ons

Vaste waarde

Cuylaerts Industriebouw heeft met zijn jarenlange ervaring een sterke regionale verankering gecreëerd en is ondertussen een vaste waarde in de sector van de bedrijfsgebouwen. Als bouwpartner uw project realiseren aan een optimale prijs-kwaliteitsverhouding is onze missie. Cuylaerts Industriebouw zal uw industriebouw-droom realiseren.

Contacteer ons

5 tips voor de start van uw bouwproject

Maak voldoende tijd vrij in de voorbereidingsfase. Spreek uw wensen door met uw architect en mogelijke bouwpartner. Deze tijd wint u later terug.

Voorafgaande studies: sondering, bodemonderzoek, EPB-regelgeving, advies van brandweer en watertoets zijn variabelen die meerprijzen kunnen veroorzaken. Sluit dit uit om niet voor onaangename verrassing te komen staan.

Breng uw totale project in kaart op financieel gebied: niet alleen het kostenplaatje maar ook de terugverdientijd en mogelijke vastgoedwaarde van uw project.

Stel een goed financieel plan op met marge voor aanpassingswerken tijdens het bouwproces.

Kies betrouwbare bouwpartners voor de realisatie van uw project: Architect, Aannemer, EPB-verslaggever, …