14.11.’23

Welkom Sander

π™’π™šπ™‘π™ π™€π™’ π™Žπ™–π™£π™™π™šπ™§
Sander Vekemans is sinds september, na een 𝙨π™ͺπ™˜π™˜π™šπ™¨π™«π™€π™‘π™‘π™š π™¨π™©π™–π™œπ™š π™—π™–π™˜π™π™šπ™‘π™€π™§ 𝙗𝙀π™ͺ𝙬 via Campus Geel Thomas More-hogeschool bij Cuylaerts Industriebouw als π™˜π™–π™‘π™˜π™ͺ𝙑𝙖𝙩𝙀𝙧/π™¬π™šπ™§π™ π™«π™€π™€π™§π™—π™šπ™§π™šπ™žπ™™π™šπ™§ aan de slag. Hij combineert beide taken omdat hij tijdens zijn stage merkte dat de afwisseling voor hem een goede balans zorgt. Hij raakt daarbij ook bij een veel groter deel van het proces van een bouwproject betrokken.

Sander koos voor Cuylaerts Industriebouw voor de industriΓ«le projecten die complex en uitdagend zijn, dat zorgt ervoor dat zijn taak erg belangrijk is en door de korte doorlooptijd van projecten krijgt hij opnieuw heel wat afwisseling. Ook voor de interne samenwerking. π™Žπ™–π™£π™™π™šπ™§: β€œπ™ƒπ™žπ™šπ™§ π™—π™šπ™£ π™Ÿπ™š π™£π™žπ™šπ™© 𝙯𝙀𝙒𝙖𝙖𝙧 π™šπ™šπ™£ 𝙣π™ͺπ™’π™’π™šπ™§, 𝙒𝙖𝙖𝙧 𝙒𝙖𝙖𝙠 π™Ÿπ™š π™™π™šπ™šπ™‘ π™ͺπ™žπ™© 𝙫𝙖𝙣 π™šπ™šπ™£ π™¨π™©π™šπ™§π™  π™©π™šπ™–π™’, π™žπ™šπ™™π™šπ™§π™šπ™šπ™£ π™€π™£π™™π™šπ™§π™¨π™©π™šπ™ͺ𝙣𝙩 π™šπ™‘π™ π™–π™–π™§ 𝙬𝙖𝙖𝙧 π™£π™€π™™π™žπ™œ π™šπ™£ π™Ÿπ™š 𝙠𝙖𝙣 π™–π™‘π™©π™žπ™Ÿπ™™ π™—π™žπ™Ÿ π™šπ™‘π™ π™–π™–π™§ π™©π™šπ™§π™šπ™˜π™π™©.”

Sander werkte onder andere al mee aan mooie projecten zoals Claver, Galler en G3S.
π™†π™šπ™šπ™₯ π™ͺπ™₯ π™©π™π™š π™œπ™€π™€π™™ 𝙬𝙀𝙧𝙠 π™Žπ™–π™£π™™π™šπ™§! π™’π™šπ™‘π™ π™€π™’ π™žπ™£ π™π™šπ™© π™©π™šπ™–π™’!
Ben jij als student bachelor bouwkunde op zoek naar een stageplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: https://bit.ly/46cVp2w

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info